بسیار خرسندیم که پس از سه دوره موفق برگزاری کارگاه های تخصصی رادار نفوذی به زمین (GPR) و دو دوره همایش های ملی رادار نفوذی به زمین جهت توسعه علم ژئوفیزیک و به طور خاص مطالعات GPR در ایران، افتخار برگزاری "سومین همایش ملی و چهارمین کارگاه تخصصی رادار نفوذی به زمین" را توسط دانشگاه شهید باهنر کرمان و با حمایت دانشگاه صنعتی شاهرود خواهیم داشت. در این راستا از حمایت های پیوسته حوزه معاونت محترم پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان، همکاری واحدهای اجرایی مختلف دانشگاه، و همفکری های صمیمانه همه همکاران گرامی در بخش مهندسی معدن بسیار سپاسگزارم. همچنین از حوزه معاونت محترم پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود جهت حمایت علمی و معنوی از برگزاری رویداد سال 1400 متشکرم.

مشتاقانه از کلیه علاقه مندان، پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و متخصصین عزیز دعوت میکنم تا با ارسال آخرین یافته های علمی خود و شرکت در همایش، ما را در برگزاری هرچه بهتر این رویداد علمی یاری رسانند. امید است این رویداد علمی نیز فرصتی دیگر برای گسترش مرزهای دانش باشد و زمینه های بهره گیری هرچه بیشتر و بهینه از این روش ژئوفیزیکی جوان را در حل مسائل مختلف فراهم آورد.

با سپاس

آزاده حجت